Prix

Onze Prijzen

 

Seizoen Data Prijs / Week
Hoogseizoen Juli & Augustus € 3300
Middenseizoen Juni & September € 2500
Laagseizoen Oktober t.e.m. Mei € 2000

 

  • De prijzen gelden per week.
  • Bij de huur zijn inbegrepen:
    • bed en badlinnen, wifi, water en elektriciteit
  • Overige kosten:
    • Schoonmaak €150
    • Huurwaarborg €750

Condities

Check-in van 16:00 tot 19:00 (telefonisch verwittigen bij vertraging)
Check-out van 08:00 tot 10:00

 

Betaling van de huurprijs d.m.v. bankoverschrijving: 50% voorschot bij de reservatie en 50% 8 weken voor de aankomst.

Bij gebrek aan betaling zal er telefonisch en/of per mail contact genomen worden. De betaling moet dan binnen de 8 dagen uitgevoerd worden. Bij overschrijden van deze 8 dagen zal de reservatie geannuleerd worden en geen enkele terugbetaling zal uitgevoerd worden.

Bij annulatie, wat ook de reden mag zijn, zal geen enkele terugbetaling uitgevoerd worden met uitzondering van de huurwaarborg.

Het zwembad is open van 15 mei t.e.m. 30 september; het onderhoud is ten laste van de eigenaars. Kinderen onder 12 jaar moeten vergezeld zijn door een wolvassene. Duiken is verboden. Zwemmen is verboden wanneer het klimaat dit niet toelaat (onweer, hagel, orkaan,…)

Zwemmen in de vijver is verboden.

Kinderbed en –stoel kunnen gehuurd worden (op reservatie).

Dieren zijn niet toegelaten.

Roken in het huis is verboden.

De woning moet in een onberispelijke staat van netheid worden achtergelaten.
De huurder is verplicht de gehuurde woning in een goede en propere staat te verlaten d.w.z. alles staat terug op zijn originele plaats zowel binnen als buiten, de keuken is volledig opgeruimd (koelkast, oven en andere toestellen zijn gereinigd en alle vaat is gedaan en staat op zijn plaats), alle afval en vuilnis is weggebracht, barbecue proper.
Indien dit niet het geval is, zal de waarborg onmiddelijk worden geïnd.

De eigenaar kan niet verantwoordelijk gehouden worden in geval van ongelukken, diefstal in en om het huis.

Tijdens de hele duur van het verblijf is de huurder volledig aansprakelijk voor de woning. Hij verbindt zich ertoe de kosten te dekken die voortvloeien uit een fout of nalatigheid van zijnentwege of van de andere bewoners.

De huurder zal de woning behandelen als een goede huisvader en zal de woning onderhouden. De huurder heeft ook de nodige verzekering tegen huurrisico’s zoals brand, waterschade e.d.

De huurder dient de plaatselijke correspondent onmiddelijk op de hoogte te brengen van elke afwijking betreffende de inrichting of andere zaken van de gehuurde woning.
Deze klacht moet binnen de 48 uur na het betrekken van de woning in aanmerking worden genomen.

De eigenaar is niet aansprakelijk voor onvoorziene gevallen, gevallen van overmacht of hinder die het verblijf storen, onderbreken of verhinderen. Ze kunnen in geen geval aanleiding geven tot het betalen van een schadevergoeding.

Het aantal huurders moet aangegeven getal worden bij de reservatie; max 10 personen (met juiste naam en geboortedatum).

De plaatselijke correspondent heeft het recht de toegang tot de woning te weigeren of de volledige waarborg te innen bij het niet respecteren van het aangegevengetal.
Ook het plaatsen van tenten, mobilhomes of caravans is verboden.

De data en uren van verblijf dienen zeer strict te worden nageleefd.

Indien de woning niet op de overeengekomen datum wordt betrokken of bij laatijdige aankomst, dient de huurder de plaatselijke correspondent hiervan op de hoogte te brengen.
Indien het uur van vertrek niet wordt gerespecteerd kan een deel van de waarborg geïnd worden voor het inhuren van supplementaire werkkrachten voor schoonmaak.

Bij het niet naleven van de maatregelen kan klacht ingediend worden bij de lokale politie met uitwijzing van de huurders zonder terugbetaling van de huur en waarborg.